петък, 4 януари 2008 г.

Инструкции за изпита

Уважаеми колеги,

Изпитът при този курс много прилича на конференция посветена на женския самоубийствен тероризъм. Смятаме, че тази форма, която доказа мотивиращата си сила през предишните години, не само създава предпоставки да демонстрирате знанията,
придобити в хода на този курс, но е и истинско предизвикателство пред вашите аналитични
и презентационни умения. Уверени сме, че вие сте напълно в състояние на отговорите
на тези предивикателства затова очакваме с интерес вашето представяне.


Инструкциите за изпита са както следва:

1. Изпитната задача има три части:
- подготовка и писане на изпитно есе (2800-3000 думи)
- изработване на ppt. презентация по текста
- публично представяне на есето.

Темата на есето се уточнява предварително с преподавателите. Уточняването може да стане в приемното време или по интернет. Текстът трябва да бъде представен до един месец след приключване на курса.

Изработването на ppt. презентация по текста е изцяло ваша задача. Можете да я решите по начина, по който намерите за добре. Насърчаваме ви да използвате всички възможности на програмата, включително вграждането в презентациите на видеоклипове, звук, изображение.

Имате 15 минути на разположение - 10 за презентацията си и 5 за отговори на въпроси и коментари.

Датите и часът на изпита - които са два - се уточняват предварително по договорка между студенти и преподаватели. Те ще бъде съобразени с вашето време и ще бъдат обявени на този блог. Веднъж уточнени, те трябва да бъдат спазвани. Студентите трябва да се явявт в определения час без закъснения. За жалост не можем да допуснем закъснелите на изпита.

Моля да имате предвид!
Съобразно описания начин на оценяване, дори вашето есе и презентация да са отлични, общата ви оценка за изпита не може да бъде по-голяма от 4, ако не сте присъствали на занятията и не сте участвали в изпълнението на поставените от преподавателите задачи. Моля да не го възприемате като санкция, а като справедливо поощрение за онези, които са положили повече усилия.

Пожелаваме ви успех.

1 коментар:

di_dro каза...
Този коментар бе премахнат от автора.